Post by plurrofopgolfmel on Feb 16, 2022 9:59:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search - Word Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout body ▞▞▞
▞▞▞ Word Search - Word Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Skvělá aplikace pro hledání slov! Nejlepší, co jsem hrál! Děkuju! 😊
Ochotný
Word Search - Word Puzzle Game Ordspill nijv
je to dobrá hra 🎮 pomáhá mi to myslet rychleji
Neobtěžuj se. Po několika hrách vás přivede do reklamní smyčky, která vám nedovolí pokračovat ve hře bez instalace další aplikace. Hra mě bavila, ale proč se smířit s "háčky", které dráždí. Odinstalujte jej a vraťte se ke křížovkám!
Na úroveň 73, ale je to trochu nudné, protože stejná slova se objevují znovu a znovu, nezdá se, že by to už bylo obtížné nebo náročné.
Při hledání slov jsem si užíval uklidňující hudbu.
Neměl dost
Úžasné 👌 👏 👍. Tato hra mě lechtá a je vzrušující!! Velmi zábavné a není tam mnoho reklam.
Zatím dobré. Ale reklamy ve spodní části jsou otravné
Nenávidíte reklamy, proč reklamy, prosím, existuje způsob, jak reklamy zmizet
Líbí se mi 8t a je zábavné hrát
👍
Aplikace je dobrá a dal bych 5 hvězdiček, ale roční reklama je vtip, jsou příliš dlouhé a nelze je smazat ze hry, kterou jsem hrál, prosím vyřešte to ve smazání vaší aplikace.
Tato hra by mi mohla pomoci zlepšit můj psací reproduktor a další. Je to hra, kterou není těžké pochopit, protože vás vedou, když jste nový.
Ne těžká nuda
Miluju tyhle hry. Pomáhá mozku. Jako starší člověk. Pomáhá s pamětí. Můj lékař řekl, že je rád, že to dělám.
Word Search - Word Puzzle Game Szójátékok hyn
Velmi relaxační hra, kterou si můžete zahrát, když máte stresující den. Dělá zázraky. 😉
Není to nejlepší hra
Snadno se drží tablet a ne kniha. Rychlejší hraní. Hádanky malé, ale zábavné.
Mrazí mě. Mám lg stylo 6.
Pěkná aplikace
Je to velmi pomalá hra 😭
Tato aplikace je pomalá, pokud si ji stáhnete 🤧
Není to špatné, ale příliš se opakující. Doslova jsem mnohokrát udělal stejnou hádanku zády k sobě a stále se opakují stejná slova. Potřebuje větší rozmanitost.
Tohle je ta nejnudnější hra! Stejná slova, jen v jiném pořadí. Grafika je pěkná, ale není to nijak náročné.
Uvízne vás ve slovech k ničemu
Je to roztomilé a snadno se hraje, ale je velmi čas na instalaci iam čekání na 9:00 do 10:00
Hra Lidia in
JE TO ZÁBAVNÉ, ALE NESNÁŠÍM, ŽE, KDYŽ JSEM SE SNAŽIL OZNAČIT SLOVO, ŘÍKALO, ŽE JE ŠPATNĚ. POŘÁD JSEM KONTROLOVALA, ALE STÁLE TO ŘÍKALO!!!!!!
Hra se mi zatím líbí. Stáhl jsem si to před 2 dny. A to jsem hrál mnohokrát. Přál bych si, aby bylo vyhledávání slov postupně obtížnější. Zatím jsem to neviděl. Můžete také přidat možnosti na začátku hry. Hráči si tedy mohou vybrat Easy, Medium, Hard nebo Expert. Hra musí být mnohem těžší, nebo ji odinstaluji, abych našel lepší. Líbí se mi hledání práce pomocí „růžového ukazatele“.
Hru mám moc rád, ale její instalace trvá hodinu
Word Search - Word Puzzle Game სიტყვების yomh
Přestalo to fungovat!!!
Právě jsem začal. Zatím je vše dobré. Když si zahraju a dostanu slovo s chybějícími písmeny, přijdu o cenu. Jednou to nech být, ale stalo se to 3x, 3x teď
Proč to vadí se zvukem?? První hraní při poslechu mé hudby a jen to deaktivuje ekvalizér a sníží kvalitu zvuku.
Spider Hero: Superhero Games Panahon towr