Post by plurrofopgolfmel on Feb 16, 2022 10:14:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде глитцх токени ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
Слике стварно почињу да постају безобразне и много глупих слика које су ми се некада свиђале.
Неке слике су могле само делимично да се боје. Неке слике су већ имале провере за боје које нисам користио и нисам завршио слику иако је писало да јесам. Друге слике не би приказивале сиве области или бројеве и морао сам да погодим. Већина слика је била у реду, само ми се није допало неколико између. Ако се проблем реши, даћу пет звездица.
Волим ову игру. То ме опушта до највишег нивоа смирености. Још нисам схватио како да решим загонетке на време. Али сликам оно што ми се допада и веома сам срећна. Хвала ПБН
Ова апликација је имала 5 звездица, али не сада. Покушао сам да пошаљем е-пошту овој компанији о одређеној слици, али они никада нису урадили ништа по том питању. Има дама са мајицом на себи, а на предњој страни пише "Само нико". Моје питање је зашто би рекламирали жене као нико. То је тако тужно, то је порука коју приказују.
ФАНТАСТИЧНА!😍😀
Огласи стално замрзавају АП и никада нећете добити драгуље или наговештаје за гледање реклама, иако се нуди.... управо сам гледао три огласа заредом за тридесет драгуља и никада их нисам добио па сам покушао да гледам наговештаје исту ствар . Не губите време гледајући их....
Волим ову игру када сам је први пут преузео, ишла је одлично и сада сам одједном усред бојења слике и једноставно ћу бити избачен и морам да се вратим скроз назад и да почнем из почетка. урадио сам то последњи пут. Никада више нећу користити ову апликацију осим ако је не поправиш и знам унапред да је поправљено да је досадно када нешто радиш и нестане
Волим ову апликацију! Волим начин на који боја улази у линије. Веома је смирујуће. Нисам љубитељ реклама. Платио бих, али овај је једноставно превише. Више волим једнократну накнаду него месечну. Хаппи Цолор је мој други фаворит, а платио сам да буде без огласа, само 4,99 долара једном. Волео бих да је ово исто. Формати су идентични.
Волим огромну разноврсну колекцију страница које можете да бирате (и најмање једна се додаје сваког дана) и опсег сложености. Бити у могућности да гледам свој процес бојења у брзом премотавању је прилично уредно. Једино што бих додао је више разноликости. Више људи црне и браон пути, укључујући фантазијске фигуре (као што су сирене), више људи који носе традиционалну одећу, као из Латинске Америке. (иако већ постоји много страница са азијским темама). И неке особе са инвалидитетом и странице са ЛГБТ тематиком.
Слике нису тако лепе као што сам мислио да би биле за „недељну претплату“ која би се додавала бесплатно (и тако похлепна). Превише огласа, апликација је претрпана и неорганизована. Деинсталирано. Неограничени савети и без огласа би требало да буду ствар за једну куповину, сматрам да су претплате очајне за апликацију за бојење.
Одличан избор и светле боје, и тако забавно. Опушта ме и чини ми задовољство, уз то волим разноликост.
Игрица је предобра кад сам ушла код моје маме у игрици морала сам одмах да је инсталирам
Ажурирао сам ову апликацију и нема нових слика за бојење, али можда једном у неколико недеља. Чак ни нове дневне слике. шта се дешава?? Волим ову апликацију и боју сваки дан, али изгледа да је мање без нових слика за бојење. Поправите ово или ћу једноставно пронаћи другу апликацију за коришћење. Хвала вам! Желим да наставим да фарбам јер је тако опуштајуће и помаже код стреса.
🥰
цоол игра
Волим ову апликацију за бојење. Не могу да престанем да фарбам.
не можете да искључите поставку која испуњава позадину било које боје на којој радите. Игра је већ довољно лака, не треба ми више помоћи од 18 милиона наговештаја које ми увек нуди. Део онога што уживам у овој игри је лов на бројеве које тражим. То је оно што је за мене тако опуштајуће и медитативно. Разочаран што нисам могао да искључим ту функцију.
Занимљиво
Дакле, ово је некада била моја омиљена апликација и одлично средство за ублажавање стреса и лако апликација са 5 звездица АЛИ, овде се недавно не учитава у разумном временском периоду. Такође, мислим да сте постали лењи са односом број/боја. Управо сам направио страницу за бојење где је било, мислим, 9 боја што је у реду, али тело и коса који су били главни део странице за бојење су били једнобојни. Мислим хајде. Ако желите да будете лењи око додавања боје, барем направите опцију где можемо да користимо боје које желимо. Такође још једна мања ствар која је заиста важна када имате толико различитих људи и раса који користе вашу апликацију. Људи долазе у различитим нијансама и било би лепо видети да је то приказано уместо да сваки лик буде светле пути. Само нешто за разматрање.
Monster Fishing 2022 Sport hpf
Paint by Number Coloring Games ቦርድ tgj
Ова игра је одлична, али има пуно реклама, али ми се свиђа ово је стварно опуштајућа игра!
Ово је заиста добра апликација за бојење, што се тиче играња. Волим да су приче у боји, анимиране слике и разноликост. Дао бих му 5 звездица, АЛИ. Можете да трпите огласе који се често понављају, или можете да се ослободите огласа - сачекајте! - 4,99 УСД НЕДЕЉНО, 9,99 УСД МЕСЕЧНО, или њихова најбоља понуда, 69,99 УСД ГОДИШЊЕ. Причај о некој озбиљној похлепи. Већина апликација за бојење вам даје робу за једнократних 9,99 долара. Довољно ми се свиђа да гледам рекламе, али поштено упозорење.
Дефинитивно ћу добити ово без огласа следећег месеца. Помаже да одвратим мисли од свакодневног хроничног бола. Само то је вредно тога.
Игрица је супер ⭐⭐⭐
Екстра јако добро убија време и прелепе су слике❤❤❤❤❤❤❤❤😁😁😁😁😁😁🥰🥰🥰🥰🥰👍🏻🥰👍🏻🥰👍🏻
Не свиђају ми се неке слике, али је уопште забавно. Понекад се слике не учитавају
Paint by Number Coloring Games Stolové hry iphe
Одличне слике и прелепе боје. Веома једноставан за употребу. Дао сам 4 звездице јер нисам имао 10 минута и избачен сам 3 пута. Осим тога, до сада је одлично.
Тек сам почео тако да немам шта да кажем. До сада је лепо. Волите светле боје. Само се надам да не користе превише наранџе и злата. Чини се да све апликације за бојење користе превише наранџе и злата. Толико слика је уништено превеликом употребом тих боја.
Jeux coloriage Paint by Number Jeux de société efhh
Ужасна игра. Има превише реклама осим ако не платите злато. Поврх тога, постали су превише фокусирани на то да буду „будни“ и престали су да праве пристојне слике. Само се више не исплати чак ни играти.
Ова игра нема апсолутно никакав уметнички аспект. Буквално је само „кликнуо на означене области“. Нема места за изражавање. Бројеви нису увек ни у круни.
Ектра
Свиђа ми се избор слика и боја. Волео бих да видим више лобања. Међутим, једна промена која уопште није добра је дуго притискање да се промени број. За некога са Паркинсоновом болешћу, то је ВЕОМА ФРУСТРАТНО!! Моје дрхтање узрокује да притискам места која не желим. Угггггггггг!!!!! СООООООООООООООО ДОДАТНО!!!!! Нарочито када постоји квар у сервису. Поправите ИЛИ промените у опцију?
Мени је ово најдража игрица од свих бојења дајем 5 звездица сви је скините
Стварно ми се свиђа игра. Одличан је пролазник времена и морам да урадим бар једну загонетку пре спавања. Једина ствар коју бих променио/поправио је дугме за наговештај. Требало би да имате питање да ли је играч сигуран да жели да користи наговештај. Случајно сам двапут притиснуо дугме за савет. Два изгубљена наговештаја која нису била потребна. Због тога сам дао 4 од 5 звездица. Осим тога, наставите са одличним програмерима!
ОДЛИЧНА ,ОПУШТАЈУЋА,ЗАБАВНА АПЛИКАЦИЈА, ПУНА ЈЕ ПРЕЛЕПИХ СЛИКА ТАКО ДА ЈЕ ЗАДОВОЉСТВО БОЈИТИ ИХ.🤗🤓💖🌟👍
Много слика и доброг квалитета. Свиђа вам се функција, након што завршите слику, која вам омогућава да превучете нагоре за сличне слике.
Уреди: Поставио сам рецензију пре више од годину и по дана жалећи се на грешку у игри која је избрисала сав мој напредак. Управо сам схватио у чему је проблем. Сваки пут када обришем кеш за ову апликацију, она брише сав мој напредак. Идк ако је грешка у апликацији због које се сав мој напредак избрише када обришем кеш или шта, али само сам мислио да ажурирам рецензију.