Post by plurrofopgolfmel on Feb 16, 2022 10:17:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sınırsız altın ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
İyi ve eğlenceli bir oyun Düşmanların vesikalıklarına bayılırım
Oyunu ilk açtığınızda karşınıza çıkan ilk ekran, oyunu açtığınızda haftalık 5,99 abonelik istiyor. Ödül reklamlarının üstünde açılır reklamlar var. Hareket çok yavaş ve grafikler berbat. Kontroller iyi çalışıyor ve sorunlu görünmüyor, ama genel olarak; berbat bir oyundur. 45 saniyedir oyunum var ve şimdiden silmek üzereyim. Zamanını boşa harcama.
Oyun harika sarıyor ama fazla da reklam geliyor onun dışında iyi bir oyun tavsiye ederim
Dürüst olmak gerekirse, çoğunlukla çok uzun süre şımarttığım bir Skinner kutusu. Reklamlar, uygulamayı birkaç dakika sonra oynatmaya kapatmadan olabilecekleri kadar sıktır. Oyun, "ateş etmeden hemen önce hafifçe vurun, ancak sadece bazen" ustalaşmanıza bağlı olan 3 mekaniğinde ustalaştığınızda, çok az ilginç veya becerikli hissi ile oldukça tekrarlayıcıydı.
Ne zaman bir silah veya kıyafet kazanman gereken bir noktaya gelsen, sana on saniyelik bir zamanlayıcı ve bir kaybet butonu veriyor ve al butonuna ne kadar tıklasam da bana vermiyor. Bir reklam izlemem gerektiğini varsayıyorum ama aynı zamanda, al'ı tıkladığımda otomatik olarak yüzüme bir reklam geçeceğini, ancak hiçbir şey yapmadığını ve 10 saniyelik zamanlayıcı bittiğinde tıklamaktan başka seçeneğim olmadığını varsayıyorum. . İyi grafikler. İyi oyun. Kolay kontroller. Ancak reklam durumu onu aşağı çekiyor.
Oyun iyi ama iyi yok kendi kendine zor yapmıom safra
Oyun hiç bu kadar zor görünmemişti. Seviye 1010'a ulaştım. Reklamların miktarı biraz saçmaydı.Elbette uçak modunda oynayabilirsiniz, ancak herhangi bir yükseltme elde edemezsiniz. Aynı seviyeleri tekrar tekrar oynamaya devam edersiniz, sadece arka plan değişir. 1000. seviyeden sonra işlerin zorlaşacağını düşündüm ama gerçekten zor olmadı. Oyun alt par
Oyun efsane ama biraz daha kız kıyafeti olması Çok erkek kıyafeti var. Ve Ayrı bir kıyafet dükkanı ve silah takımına uygun çok mutlu olurum. OYUN HARİKA İSTERSENİZ YÜKLEYİN DENEYİN Ve elinize sağlık.
Harika oyun çocuklar. Eğlenceli, oynamanın nasıl "bağımlılık yarattığını" görebiliyorum, genel olarak beğendim. İyi çaba. Ama herkesin bir oyun ve uygulama yapma maliyetlerini karşılamak için para kazanması gerektiğini anlıyorum. Ama her seviye arasında 2 ekleme/30 saniye, ki bu da her biri oldukça fazla 5 saniye..., Bu çok fazla. Tecrübeyi mahveder, devamlılık olmaz, parayı ve desteği harcamayı düşünür. Sadece yapamadım. İş modelinden emin değilim... Oynamak için gizli ödeme için ücretsiz sinir bozucu reklamla doldurulmuş demo..
Her şey ama her şey tekrar ediyor bosslar bölümleri ve oyunlarınızı kolay oyun oynamakta zorlanıyorsunuz
Artıları: İlk başta eğlencelidir. Dezavantajları: Her 20 seviyede bir aynı kursu tekrarlıyorlar, bu yüzden çok tekrarlayıcı oluyor. Ve birkaç tür silaha sahip olsalar da...her biri arasında çok az fark vardır, bu nedenle yeni silahlar elde etmek için çok az motivasyon vardır...çünkü muhtemelen halihazırda sahip olduğunuzla aynı veya benzer olacaktır. Ayrıca birçok reklama giden yol. Reklamların oynatılma süresi, oyun oynama süresinden daha uzun değildir. Sonuç... Diğer çöp uygulamalarıyla birlikte çöpe atın.
Reklamları izlemek: OYUN! Yaptığınız her şeye nüfuz eden milyonlarca reklam olmasaydı, oyunun kendisi tarafından eğlenilirdi. Bir seviyeyi geçmek mi? Bir reklam izleyin! Ana ekranda "Oyunu Başlat" ı tıklayın? Bir reklam izleyin! Öldüğünüz için seviyeyi yeniden başlatın? Başka bir reklam izleyin! Her seçenekte "Emin Değilim" yanıtını verdim çünkü nereden bileyim? Hepsi reklam!
Bu rahatlamak için çok güzel bir mini oyun. Oyun oynamak zor değil, bu da bazı oyuncu olmayanlara yardımcı olabilir. Çok fazla reklamı olduğuna inanıyorum, bu yüzden ağ özelliğini devre dışı bıraktım ve reklamsız oyun biraz tekrara rağmen mükemmel.
Reklam az ama hiç olmasa daha iyi olur.
Baya bir çok veriyolar ondan 2 yıldızlı reklam
O kadar çılgın değil yeniler gitir destek
Johnny Trigger - Jeu d'Action Action chv
oyun güzel ama çok reklam çıkıyor
oyun cok duragan geciyor. Arka plandaki renk -mekan- degisimi yeterli olmamis. Ayrica reklam izlemekten seri bir sekilde oyun oynanmiyor. Tabiki reklam olsun bir sorun yok ama reklam amaçlı oyun oynanıyor.
Johnny Trigger: Action Shooter Laga wugb
Çooooooooooook ama çoooook güzel bir oyunla hemen oynamak istiyorum
Abi oynayun müqq game Bakın bunu çok sevdim müqqq ÖNE çıksın diye rastgele: djjdhdhdhdhhkp, exbı9wxpbkfc9ıf2v9ojtoj02gt9ontggo9b3toj03to0jt3o0jgvoj03oj03gjo0gv3oj9gv39o3gvjovg3oj0vgeojv0egjo0vgv3oj0voj0g3vvjo03goj0gg3oj0fv3jo03vg0ojvgo0j3g0on3tgo0jg3t0oj3go0j3gvvo0jgyo0joj03gggpk3ygggno03yno03yon03gvno0tv3on03t0ojt3vo0nt3oj0t3oj00f2jo0f2cjo0t2c0oj2tco0n2tvo0n2tvon02t0o
Çok fazla reklam var ama oyun fena değil
Ben bu futbol rekorunu kızdımbir kere daha iyi bir şey yok ki
Oyun Eklendi çok iyi tavsiye ediyom tr üste Olması Için gcguvhuhiycqivjhxenijhhhudxubdxuhdxuheredbuhuicdtryxttxtxxtsexdcexbusxeubsxibiininxsnidcidxindxniininindcjbefdwhxixhbibhbihgihiibjjbgcguvhuhiycqivjhxenijhhhudxubdxuhdxuheredbuhuicdtryxttxtxxtsexdcexbusxeububsxibiininxsnidcidxindxniininindcjbefdwhxixhbibhbihiibjjbyovyvhvigcguvhuhiycqivjhxenijhhhudxubdxuhdxuheredbuhuicdtryxttxtxxtsexdcexbusxeububsxibiininxsnidcidxindxniininindcjbefdwhxixhbibhbihiibjjbgcguvhuhiycqivjhxenijhhhudxubdxuhdxuheredbuhuicdua
Tekrar tekrar aynı seviyeler. Kısa sürede 150. seviyeye ulaştı. Seviyeler de süper kolay. İstediğiniz tüm silahları satın alabilirsiniz. 2.000 dolarlık silah bazen 10.000 dolarlık süper silahlardan daha iyidir. Reklamları, oyunların nasıl para kazandığını ama iyi bir keder olduğunu anladım. Oyun sadece kendini tekrar etmekle kalmıyor, aynı zamanda reklamlarla dolu.
İnt gıcınca, otobüste baya sarıyor. Ama oynama, ve cok sıkmaya baslafı
Yapacak hiçbir şeyiniz yoksa sizin için eğlenceli bir atış oyunu
Oyun mukemmell tavsiye ederim
Oyun gayet iyi reklam var diyenler internetini kapasın (Üstte kalması Için rastgele .d) NENCPEVHWŞCWŞNCWĞJCEPNEEEJCĞWJCĞK2CLK2CJWĞJC2ĞMC22FĞ2NVĞEMCĞEMCĞWCPNECNEŞJCEİJCİWİJCİUWVUĞWYPCWYPCWPYVĞH2 PJW JĞWJVĞWĞEĞEĞVJĞEJVEÜRĞWĞWVĞJWVĞJWĞJCĞEĞNPCWÜCJJĞPPHCNWŞVJĞCJWĞCWĞJJĞ LWCĞWJCWĞJVĞ2JVĞJ2VJ2VJ2ĞCJ2ĞVJ2ĞJVJĞJVWĞJVĞWJVĞWJVĞJEVJĞWVĞJWCĞJ2CĞJWĞ JWĞVJWĞĞJVCĞJCPHXLGFHDLHSIGZGIAZGLOATSTATOTOSYOYSODLXGOGDOYYODGOTODROYPSDYPYPYDYPDUĞŞUDŞDUŞYŞYŞDHŞSYŞSSYPYŞSYPSUİDDUĞ2KİCCMİRVLÜRNĞECMEĞCNŞECN2ĞCĞ2C2ĞNCĞ2JVXUĞOYSY
Çok fazla reklam. Reklamları kaldırmak için ödeme yapmayı bile seçtim, ancak belirli seviyelerde daha fazla oyun parçası elde etmek için hala çok sayıda reklam var. onunla uğraşıyordum; ama şimdi oyunun seyrini tamamladığını hissediyorum? İnşa edecek Üslerim mi bitti? 1000. seviyeyi aştım. Görünüşe göre Yarasa Mağarası son Üs müydü? Güncelleme gelecek mi??? VIP'e yükseltmeyi reddediyorum çünkü bu çok basit oyun için haftada 5,99 dolar biraz fazla. Herhangi bir güncelleme yoksa, muhtemelen kaldıracağım
Harika bir deneyim, oyunu şimdiye kadar seviyorum, görünürde bir sorun değil
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arkádové puvi
Oldukça iyi ama lütfen oyuna fazla ekleme yapmayın
Johnny Trigger: Action Shooter ஆக்ஷன் ysx
Bu oyunu seviyorum Tüm uygulama içi satın alımları alacağım Çok seviyorum devam edin geliştiriciler
oyun cok guzel oynuyodum
Oyunun konsepti gibi harika 👌. Ama oyun her oynadığımda çöküyor ki bu süper sinir bozucu, üstelik seviye atlayıp yeni silahlar ve kıyafetler almanın tek gerçek yolu can sıkıcı reklamlar izlemek. Çoğu ücretsiz oyunun reklam gösterdiğini biliyorum, bu şekilde para kazanıyorlar. Ama hadi geliştiriciler şimdi oyunu oynanamaz ve sinir bozucu hale getiriyorsunuz. Oyun çökme sorununu düzeltirseniz daha fazla yıldız verirdi.